• WORKSHOP

    We kudu telung workshop saka 54000 meter persegi kanggo evaporator muter jaminan, Cooper & aluminium tabung lan piring evaporator produksi ....

    MORE
  • RIWAYAT

    Ing 1998, Mrs Li miwiti kanggo netepake Josense peralatan kulkasan Co., ltd ing mengkono ...

    MORE

    PROFIL COMPANY

    Ningbo ChangFa Pendingin Industry lan Trade Co., Ltd. iku sawijining perusahaan terkenal lan distributor komponen kulkasan lan termodinamika sistem solar dadi panas ing China ....

    MORE

customer Brand

custom2
jeneng: * E-mail: Telpon / fax: * QQ / MSN: * Address: * Content: * kode:

* Captcha: Pilih Star