• WORKSHOP

  Ne kemi tre punëtori nga 54000 metër katror për aparat avullimi lidhje roll, cooper dhe alumini tub dhe pjatë aparat avullimi prodhimit ....

  MË SHUMË
 • HISTORIA

  Në vitin 1998, Znj Li ka filluar të krijojë Josense pajisje ngrirje Co, Ltd, duke bërë ...

  MË SHUMË

  Profili i Kompanisë

  Ningbo Changfa Refrigeration Industrisë dhe Tregtisë Co, Ltd, është një prodhues i njohur dhe shperndares i komponentëve ftohje dhe sistemet termodinamike ngrohjes diellore në Kinë ....

  MË SHUMË

klientit markë

Custom2
WhatsApp Online Chat !