• bengkel

    Simkuring gaduh tilu workshop ngeunaan 54000 méter pasagi pikeun evaporator roll beungkeut, Cooper & aluminium tube na pelat evaporator produksi ....

    TAMBIH DEUI
  • SEJARAH

    Dina 1998, Bu Li dimimitian pikeun ngadegkeun Josense parabot refrigeration Co., Ltd di lakukeun ...

    TAMBIH DEUI

    PROFIL PERUSAHAAN

    Ningbo ChangFa Refrigeration Industri na Trade Co., Ltd. mangrupakeun produsén renowned jeung distributor komponén refrigeration jeung termodinamika sistem pemanasan surya di Cina ....

    TAMBIH DEUI

customer brand

custom2
ngaran: * Surélék: Telepon / fax: * QQ / MSN: * alamat: * eusi: * kode:

* CAPTCHA: Mangga pilih Key